Een statement meubel is een meubelstuk dat echt opvalt en een impact heeft op de ruimte

Wat voor statement meubel zou jij kiezen voor jouw interieur?

Op zoek naar een manier om jouw interieur wat extra pit te geven? Overweeg dan eens een statement meubel!

Een statement meubel is een meubelstuk dat echt opvalt en een impact heeft op de ruimte. Denk aan een opvallende bank, een unieke stoel of een bijzondere tafel. Het kan de sfeer van de hele kamer veranderen en jouw persoonlijkheid laten zien.

Het mooie van een statement meubel is dat je het kunt combineren met verschillende interieurstijlen. Het kan de perfecte toevoeging zijn aan een minimalistische inrichting of een aanvulling zijn op een eclectische mix van stijlen.

Of je nu kiest voor een felgekleurd meubelstuk of een meubelstuk met een bijzondere vorm, het kan jouw interieur echt naar een hoger niveau tillen.
 
Een statement meubel moet ook echt een statement zijn. Het moet opvallen en jouw persoonlijkheid weerspiegelen. Het kan een investering zijn, maar als je het goed doet, kan het een echte eyecatcher zijn waar je jarenlang van kunt genieten.

Een voorbeeld uit ons eigen interieur:
Voor onze nieuwe badkamer wilde ik graag mijn eigen expertise ‘decoupage met behang’ op het badkamermeubel loslaten om er een statement piece van te maken.

Het meubel is bekleed met het prachtige ‘Shore Waders’ behang van Marie Helena met een gedurfde print die echt opvalt. 

Bekijk hier mijn collectie vintage meubels