...Over

Nicole Voogd van The Vintage Vibe

Ik ben Nicole van The Vintage Vibe. Ik upcycle verwaarloosde, gebruikte of ongewenste vintage meubels tot vintage meubels met een uniek design. Door ze deels of helemaal met bijzonder behang te bekleden geef ik ze een uniek en tijdloos design en kunnen ze nog vele jaren mee. Het beste van twee werelden!
Professioneel gerestaureerd, duurzaam en circulair.

Met mijn meubels hoop ik anderen te inspireren om vintage design in je eigen interieur te omarmen.

De meubels die ik upcycle zijn antiek, retro of vintage, en hebben als zodanig een gebruiksgeschiedenis die wordt weerspiegeld in hun uiterlijk. 

Een vintage meubel met een uniek design kan net dat accent geven dat je interieur verandert naar een persoonlijk geheel!

Met het upcyclen en restaureren van vintage meubels draag ik bij aan het verminderen van de noodzaak om nieuwe meubels te produceren en daarmee aan het verminderen van afval dat wordt geassocieerd met de meubelindustrie.

Ik ben trots op de kwaliteit en het vakmanschap van de meubels die ik maak. Al mijn meubels zijn gerestaureerd met hoogwaardige, duurzame en milieuvriendelijke producten en volgens de hoogste standaard

"Vintage meubels zijn een geweldige manier om karakter en charme toe te voegen aan je huis!

The House of Upcycling

Ik ben lid van ‘The House of Upcycling', als enige buiten het Verenigd Koninkrijk. The house of upcycling is de leidende autoriteit in het Verenigd Koninkrijk en Ierland op het gebied van professioneel upcycling voor interieurs.

Opgericht in 2014 en partner van ‘the British Institute of Interior Design (BIID)’. Als lid van the house of up moet je upcyclen volgens een hoge standaard en prachtige en originele ontwerpen maken, of het nu gaat om kunst, verlichting, woonaccessoires of meubels.

Meer over The House of Upcycling lees je hier

"Een vintage meubel met een uniek design kan net dat accent geven dat je interieur verandert naar een persoonlijk geheel!

Maatwerk:

  • Je hebt een duidelijk idee van wat je wilt, maar kunt het niet vinden op de gebruikelijke locaties?
  • Je hebt een lege ruimte die gevuld moet worden, maar je weet niet wat je moet doen en je hebt creatieve inspiratie nodig?
  • Je wilt geen afstand doen van een dierbaar familiestuk, maar het past niet bij je interieur?

    Wanneer je een opdracht tot maatwerk geeft, heb je volledige controle over elk detail, inclusief de grootte, stijl, kleur en meubelgrepen.

    Zo werkt het:
    1. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of door een e-mail te sturen. Laat me weten wat je zoekt, of wellicht heb je een specifiek meubelstuk in gedachten. Als je niet zeker weet wat je wilt, bespreek ik graag ideeën op basis van foto's van je bestaande inrichting of interieur moodboards.